Buksi

Kutya játszóház Szeged

Téged is vár

A kutya játszóházunk Szegeden

A fiatal, illetve az otthon unatkozó kutyák kikapcsolódási, sportolási, mozgási lehetősége. Az itt eltöltött idő alatt maximális foglalkozás, az állat lehetőségei és képességeihez mérten. Több hasonló korú, méretű, temperamentumú állat együttes, kellemes kikapcsolódására és maximális elfárasztására. Így az otthoni udvar, virágoskert illetve a vasárnapi terített asztal sokkal nagyobb biztonságban lesz. Ne feledjük a kedvencünknek nincs lehetősége egész nap dolgozni.

Éppen ezért hoztuk létre itt Szegeden a kisállat játszóházunkat, ami pont ezt a problémát oldja meg egy optimális módon ráadásul hozzáértők keze alatt, akik szeretik az állatokat.

Amikor a gazdi este fáradtan hazaér, tomboló, örülő kedvence fogadja, aki tele van energiával. Neki is szüksége van a mozgásra és a társakra. Ha Ön elfoglalt, bízza ránk, mi ezért vagyunk, hogy ezt a terhet levegyük az Ön válláról. Heti 1-2 alkalom csodát tehet, és boldoggá teheti az Ön kedvencét is. Reggel elhozza, és este elvihet egy boldog állatot. Ezzel elkerülhető, megelőzhető a felesleges agresszió és a különböző viselkedészavarok.

Arra érdemes felkészülni, hogy az egész napos játék folyamán amit a kedvence a többi kutyával tölt, jó eséllyel koszos lesz, mivel kint az udvaron játszanak és szaladgálnak. Cserébe estére egy kellőképpen elfáradt és boldog állatot kap.

Napközben a kutyák kint vannak az udvaron és a többi kutyával játszanak. Viszont figyelünk arra, hogy a kis és nagy méretű kutyák ne legyenek egy udvarban. Méret szerint ketté vannak választva. Tehát, ha hoznak egy kutyát, az a saját súlycsoportjával fog játszani.

Fontos tudnivaló leendő ügyfeleinknek, hogy agresszív kutyákat és tüzelő szukákat sajnos nem tudunk fogadni.

A kutya játszóház fontos információi:

  • A foglalkozás hétköznap 7:30-tól 17:30-ig tart.

Várjuk szeretettel Önt és kedvencét az állatok részére létrehozott szegedi játszóházunkban!

Kutya játszóház (napközi) árak:

  • 5,000 Ft / nap
  • Bérlet: 45,000 Ft / 10 alkalmas bérlet (3 hónapig érvényes)

Ingyenes táplálkozás tanácsadás!

Az üzletünkben ingyenes táplálkozás tanácsadással várjuk a cica, illetve a kutyatulajdonosokat. Különleges érzékenységgel rendelkező kisállat gazdikat is várunk szeretettel.