Buksi

Állatpanzió Szeged

Téged is vár

Az állatpanziónk Szegeden

Ha elfoglalt, sokat utazik, nem tudja és nem is szívesen bízza akárkire kedvencét, akkor jó szívvel ajánljuk magunkat, mivel hozzáértő kutyatenyésztő, versenyző és kutyakiképző keze alatt igazán jó helyen lesz. A játszóházzal egybekötött kutyapanziónk 2004 óta, tehát lassan 30 éve elérhető Szegeden és nagyon népszerű a kutyatulajdonosok körében. Ha egy olyan kutyapanziót keres Szegeden, ahol biztonságban és megfelelő szakértelem alatt tudhatja kutyáját, akkor nagyon szívesen várjuk jelentkezését!

Állatpanzió Szeged

A Panzió családias környezetben, nagy területen fekszik. Itt nem csak szimplán elszállásoljuk az állatot, hanem napi felügyeletet és játszóházat biztosítunk neki. Javasoljuk hozni az állat fekhelyét és játékait, valamint az eledeléből megfelelő mennyiséget hozni az itt tartózkodás idejére vagy ha úgy kényelmesebb, akkor nálunk a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Az állatok belső, csempézett kennelekben vannak éjszakára, amelyek télen fűtöttek, nyáron pedig hűtöttek.

Az állatok napközben kint vannak az udvaron és a többi kutyával játszanak. Viszont figyelünk arra, hogy a kis és nagy méretű kutyák ne legyenek egy udvarban. Méret szerint ketté vannak választva. Tehát, ha hoznak egy kutyát, az a saját súlycsoportjával fog játszani.

A szállásolást 2 beszoktatással javasoljuk elkezdeni. A kutyapanzióba való beszoktatás itt helyileg Szegeden történik, úgy mint a gyerekeknél a bölcsibe, oviba vagy az iskolába. Javasolt a tényleges itt tartózkodás ideje előtt egy-két héttel, néhány alkalommal reggel elhozni és este elvinni. Ez idő alatt megfigyeljük a viselkedését, megismertetjük vele a helyét, a sétáló és foglalkozó udvarokat, hozzá szoktatjuk a napirendünkhöz. Természetesen, ha kedvencének saját napi programja van, az is megvalósítható. Időhöz kötött séta, foglalkozás, tanítás, fürdés, fogmosás, gyógyszer bevétel, etetés (száma, időpontja, élelem fajtája, milyensége).

Az alábbiakra felhívjuk leendő ügyfeleink figyelmét a szegedi kutyapanziónk kapcsán, mivel sajnos nem tudjuk fogadni azokat az állatokat, amelyek:

 • frissen lettek műtve
 • az emberekkel agresszív (ha csak más állatokat nem tűr meg maga mellett az nem probléma, mert tudunk külön személyes teret biztosítani neki.)
 • nem rendelkezik oltási könyvvel
 • nem rendelkezik veszettség elleni oltással
 • nem rendelkezik féreghajtással
 • van bármilyen fertőző betegsége (pl: felső légúti)

Az állatpanzió napidíja a kutya méretétől függően változik:

 • Kicsi 6,000 Ft / nap
 • Közepes 7,000 Ft / nap
 • Nagy 8,000 Ft / nap

Amennyiben a gazdi a kutyussal megjelent a két beszoktatáson, úgy küldünk majd egy számlaszámot, amire egyszeri 10.000 Ft előleget fogunk kérni, ez beleszámít a teljes árba. Amíg az előleg nem érkezik meg, addig a foglalás nem tekinthető elfogadottnak! Amint megérkezik az összeg, visszaigazoljuk a foglalást, és várjuk a kisállatot szeretettel.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni, kivétel ha a választott időpont előtt két héttel történik, ez esetben természetesen a foglalót is visszautaljuk. A panzió árát az érkezés napján kérjük majd. Készpénzzel és bankkártyával is lehetséges a fizetés.

FONTOS: Amennyiben az érkezés napján nincs kiegyenlítve az összeg, úgy nem áll módunkban átvenni a kisállatot.

Az állatpanzió napidíja cicáknak:

 • Cica 5,000 Ft / nap

Az Oxigén Állat- és Környezetvédelmi Alapítványtól örökbefogadott cicák panziójának árából 10% kedvezményt adunk.
Feltétele: oltások megléte, illetve az örökbefogadási papír. Anélkül nem áll módunkban a kedvezményt megadni.

Késedelmi díj: 4,000 Ft (amennyiben a gazdi a megbeszélt idősávban nem/vagy késve érkezik a kisállatért)

Másfajta állatokat is vállalunk:

 • Nyúl, görény, csincsilla 4,500 Ft / nap
 • (Más fajta állatokat is vállalunk, de előtte keressenek minket telefonon!)

Egyéb szolgáltatások:

 • Tréning: 6,000 Ft / alkalom (60 perc)
 • Sétáltatás: 4,000 Ft / alkalom (30 perc)
 • Fürdetés: 5,000 Ft-tól, előzetes egyeztetés után
 • Kettőnél több gyógyszer beadása: 2,000 Ft / nap
 • Tüzelő szuka estén (panzió) + 4,000 Ft / nap

Ingyenes táplálkozás tanácsadás!

Az üzletünkben ingyenes táplálkozás tanácsadással várjuk a cica, illetve a kutyatulajdonosokat. Különleges érzékenységgel rendelkező kisállat gazdikat is várunk szeretettel.